Vakfımız;

Edirne’den Iğdır’a, Sinop’tan Hatay’a, Bayır Bucak’tan Myanmar’a, Fransa’dan Ekvator Ginesi’ne dek birçok farklı renk ve dokuya ev sahipliği yapmaktadır.

Vakfımızla Bayır Bucak Yetimleri Koruma Derneği arasında bir mutabakat yapılmış, bu mutabakat çerçevesinde 26 Bayır Bucaklı öğrenci getirilmiştir. Öğrenciler KTO Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’nde, meslek lisesi düzeyinde eğitim ve öğretimlerine başlamışlardır.

Öğrencilerimizin konaklamalarının yanı sıra fiziksel ve ruhsal gelişimleri için de sosyal ve manevi faaliyetler yapılmaktadır.

Periyodlar halinde açık lise için takviye ders programları, Kur’an-ı Kerim, İlmihal, Peygamberimiz ’in (SAV) Hayatı ve Değerler Eğitimi dersleri aralıksız devam etmektedir.

Öğrencilerin, kurumumuzda kaldıkları sürece fiziken ve ruhen gelişimine katkıda bulunup vatanımıza faydalı birey olmaları için çalışılmaktadır.

KTO Mesleki Eğitim Merkezi’nde lise eğitimini başarıyla tamamlayan Bayır Bucak Türkmen’i 12 öğrencimizi mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Mezun olan öğrencilerimiz KTO Karatay Üniversitesinde çeşitli bölümlerde öğrenim görmeye devam edecekler.